петък, 23 декември 2011 г.

Хороскоп

Звездите ми го говрят!

Преди няколко дни ми дадоха разпечатан хороскопа на моята най-могъща зодия - рачешката. Тъй че раци сега ще ви го покажа и на вас да знаете к'во ни ме чака през идната 2012-та година.

Януари - загуби, интриги и сблъсък на интереси в любовта:
- След коледно - новогодишните празници идва сесията, интригата ще бъде пълна, дали да се чете на бюрото, на земята или в леглото, ще се блъскат страници и учебници, а мастилото ще се лее като вода от чешмата! Това е единия вариант, който даже и той не ми изглежда особено реален, хаха! :D

Февруари - добри шансове и резултати в службата:
- След всяко падение следва възход. Надявам се да успеем да минем груповата фаза на задаващите се различни турнири с националния отбор, също така някое друго първо/второ място най-после от по-голяма лига няма да дойде зле! По-вероятно е НЕ, но пък какво толкова... зимата е тук, студа е на лице, снега само за ски става, другото е работа, работа и пак работа.

Март - успехи в бизнеса и любовта:

- То, като ни тръгне на късмети и щастливи мигове, направо ще се изприщиме, баси. Златната мина ни зове, въпреки че така казват в хороскопа, аз нямам намерение да играя WoW.

Април - изгодно предложение и публична изява:
- То предложението е хубаво, ама се надявам изявата да не представлява как ни бесят голи. Раци, не се давайте на течението, зад всяко добро дебне и нещо зло. Два месеца ще се спука да ни върви, ама после да не потънем в киши от последните снегове. Heads up!

Май - интересни запознанства и пътуване:
- Ммм, то точно в тоя ли месец ще решим да се запознаваме с интересни личности. От моя личен опит през последните години, тогава пак започва сесията - ще трябва да се запознаем и презапознаем я с нов професор, я асистент, я някой учебник - все интересни личности. Пък то пътуването от единия край на София, до другия ни е в кърпа вързано.

Юни - проблеми в делата ви, раздяла с близък човек:
- Е точно тоя ли месец?! Да ви е**БА у звездите! Таман ше приключи сесията и к'во??!?! - Ще трябва да се бесим, дано не се разделим със самите себе си, а ако е с друг, колкото и да е близък, дано не е неприятна. раздялата. A също така ще цитирам един мой приятел, който казва следното:
Hos come and go, StarCraft stays!

Юли - важни разговори и домашни новости:
- Ми то тогава е месеца на рака по дяволите. Ако няма новости тогава, кога? Ще ни подаряват нови тенджери и рендета и ние ще се обзаведем у дома, за да можем да си направим едно proper шкембе.

Август - остри нападки и проблеми:
- Гррр, то ние сме толкова красиви, умни, велики и за завиждане, че явно в тоя месец всички ще започат да ни завиждат и да ни хулят. Дано все пак успеем да се измъкнем от капана на хорската завист. Раци обединете се!

Септември - период на промени в работата:
- Явно прекалено много проблеми са ни се събрали в предходния месец и ще ни теглят шута. Не се косете, всяко зло за добро от сергията за диня ще се прехвърлим да продаваме арпаджик и ще бъдем на гребена на вълната!

Октомври - нови задачи, дългоочаквана сватба.
- Аре, бе? Са к'во? Ще ни женят ли? Ама всички до крак? Той братчед ми тряя да се жени уж пролетта, ако се отложи сигурно това ще бъде заветния месец, поне според хороскопа.

Ноември - неочаквани промени, нов домашен уют:
- От много уют само се надявам да не ни пламне дома, че да трябва да се местиме. Тоя месец не е много готин за местене, почва студа да напира и не е готино да се мъкнат нек'ви неща на клинч.

Декември - сделка и престижна длъжност:
- Арпаджика ще е приключил. Сигурно ще се случи някаква шашма и ще вземем да станем снабдители на всички сергии. Така ще станем боговете на сергиите. Ако ни няма нас, няма да има сергии!
ХА!! Who's your boss now?
Аз, нещо не се кефя на хороскопа си. Мисля много, много да не му се доверя и да взема да прекарам нещата през призмата на "dream on". Все пак човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!


Няма коментари:

Публикуване на коментар