сряда, 24 август 2011 г.

Медиум 2012

Тея дни реших да пъхна щепсела към кораба майка и да получа сигнали. Той ми сигнализираше некви неща, ма аз нали съм блейка и нищо не приех. В последствие реших да си запълня пропуснатото време с малко психо-медиумични вълни и се размислих върху един въпрос, който последните няколко години стана МЕГА ШУМЕН. 

Чудя се как ли изглежда един МЕГА ШУМЕН въпрос?

Този въпрос е края на света (ДА АХАХАХАХАХА). През изминалия век човечеството има неясната надежда нещо да се случи и да го унищожи. Не виждам защо ще бъде хем толкова популярно, хем непрестанно говорено за смъртта на земята, човечеството, въздуха, камъните, колибри и всичко останало около нас, като игумени, въшки, полиция, ред, шашки и т.н.

Ма както и да е. Иии... реших да си представя, че тоя път наистина ще се случи неминуемото. През 2012-та година ще свърши света!

Hint: Следете, прочетете и вижте кой наистина е виновен за смъртта ни!


Вече приехме неизбежното. Смъртта и апокалипсиса ни зове. Ама я да се огледаме.

Техниката и науката са толкова развити, че почти всяко възможно бедствие може да бъде предвидено. Метеори - не мисля, ще ги видим 20 години преди дори да са се насочили към нашата мила родна планета. Земетресение - хмм, то може и да стане, ма ше стане  на 3-4 места и няма да умре целия свят, па и на него к'во да му мисли човек или ше го бъде или не. Урагани - е хуу де, ма и не тук, па и тук да има - там няма да има, тъй че и тоя вариант умира. Има и още некви, ма те са още по-убити. 

Аре да мислим, к'во друго ше ни се случи.

Мен единственото, което ми хрумва е неква мега супер дупер икономическа криза, която ще доведе до война, след която ще измре всичко и всички. Ей това вече ми изглежда малко резонно поне. Па що не? Ше се пуцат там некви, ше метнат некви госу бомби, ще изпепелят всички и ще стане грозно. :(


Нека решим, че това ще стане. Сега се сещам, че майте са казали "21.12.2012". Хмм, значи какво имаме?

- Икономическа криза, ама такава, много яка - еми що не - американците се гърчат, Европа скоро ще почине - есента и френските банки ще се сринат, а останалите Италия, Гърция, Испания, Португалия, Ирландия, Белгия са пътници. Японците също сдават багажа, след като тотално им се качи цената на валутата и спряха да им искат стоките (експорта последния месец им е паднал с над 3%, което за месец е много, особено за велика икономическа сила, като Япония), китайците и индийците хем са алчни, хем имат много, хем правят много, хем и не се вписват в икономическите планове на световния ред, така че всички ще бъдат на нож с тях.

До тук ясно, кризата ще бъде на лице - това че вече кризата е минала и е отшумяла, може някой да ги разправя в детската градина на децата, ама ако новините по телевизията не са единствения ви източник на информация, от сега ще си купувате място в Централни гробища. (Тъжно е)

Ма, ок де ше се мре, ама защо точно на 21-ви декември?

Защо ли? Защото Дядо Коледа ни прееба. ДА! 
Представете си един безкрайно разглезен свят (просто се огледайте, живеете в него), където всичко ти идва до вратата. И това даже е тук, а там където му викат 1ви свят (ние за тях сме в 3тия свят, не се косете) е още по-тежко положението. Ако на Коледа не направите МЕГА ХИПЕР ДУПЕР ГОЛЕМИТЕ покупки, вие сте никой! Детето няма да ви погледне, колегата ще ви се мръщи, съседа ще ви гледа като извънземно, майка ви ще мисли, че не я обичате, любимия ви човек ще ви зареже, кучето ще ви напусне. ПРОСТО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ УЖАСА!

А как ще можете да празнувате Коледа без коледни подаръци?! - Никак! 
А как без Коледа? - Не може без Коледа!


Следователно FUCK the криза, купувайте като за последно, няма значение нищо, само вие и всички около вас да са щастливи и усмихнати. 
И какво става накрая? - Дядо Коледа вкарва във филма всички хора, банки, общества, държави, бабите ви! И почва Nightmare before Christmas aka 21.12.2012.


Весела коледа и щастлива нова година! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар