четвъртък, 25 август 2011 г.

Какво ми донесе лятото

Бе то не лятото, а направо цялото полугодие. Секви шитни и тъпотии, ма с тях и мега яките неща се доставиха, като двойна пица на аванта.

Все пак замисъла е друг. Ще построя с разни клипчета некви неща, които си мисля, ама не мога да ги кажа.

"The good 'ol Grast" бих нарекъл първата част. - Is back! 


Предавката беше различна и не бях карал отдавна. Дойде шефчето и ми показа как са нещата и те си потръгнаха по мед и масло.

Въпроса бе, преди това да си постеля килима. Чержето се кипична в правилнаа позиция след като в продължение на сигурно 10-12 дни месец се търкаляше следното нещо непрестанно:


Благодарение на това нещо изкарах няколко изпита с промит мозък, така че да пренастроя акордеона на подходяща вълна. Само заради този трак успях да стоя на крак 4 часа, чакайки в пот, задух и пръчка, в един коридор натъпкан с още 80 души за неква луда дебелана да ни драсне некви неща в книжките.
Да не пропусна и the mighty shit, че разбира се, преебаха тези които се бяха подготвили, като хората. Ама, к'во да направя, че нормалните не седят до 4-5 часа сутринта да им стържат с мозъчно ренде (aka Rusko - Everyday Netsky remix), докато се самозалъгват, че учат некви дивотии.

Щом ще се движим в ретроспективен план трябва да удостоя и още една песен:


Тук оставям нещата без особен коментар. Единствено ще кажа - радвам се че съм възпитан и съм се научил (човек, колкото и да го възпитават, ако сам не може да види е все същия чеп) да търся позитивното. Не трябва да пренебрегвам некви кила тонове ирония и сарказъм насочени в рандом посоки, включително към създателя си.
Който търси, той намира!

Няма коментари:

Публикуване на коментар