вторник, 4 октомври 2011 г.

Ode de ТЕРАН

Тъй, са... направо ше ви и бъ...

Са гледам, колко бездарно тъпа може да бъде една игра и как може да има такива недомислени кретенизми, които с година и повече да стоят по един и същи начин. Пък даже като се замисля преди година танка правеше и много по-големи разрушения и нежните педалски теранси траверси пискаха на ляво на дясно, че им били "nerf"-нали ценните танкчета. МРЕТЕ БЕ, БОКЛУЦИ!


К'во хленчите като изнасилени девствени проститутки. Недъгави типчета, пръдливи, вмирисани анални бомби.

Мили сладки терански изчадия пожелавам ви да страдате и след половин година да опищите света, защото Code T отново се е превърнал в Code S. А пък на различните турнири топ 4 не се състои от 3ма терана и некъв друг пич, който е имал късмета да не играе срещу теран на четвърт финал. Пожелавам ви тоса да измисли стратегия, с която да може с 10 зилола, 2 сталкъра, 1 имортал и 50 проби да ви изнесе... зерга да ви посещава с мега бърз бане дроп, а вие да се посирате в гащите, като се събуждате.


Нощното напикаване да стане ротинно ежеднeвие във вашия живот, а вие самите перспективно да заболявате от алцхаймер и Даун да ви замеря с неговите синдроми.

Мрете в киши, починете в мъки, страдайте в полени, дано някой ден най-после осъзнаете к'ви хленчещи бабички недъгави сте и като почнете да губите игри да си кажете "брей, че то тая игра не била лесна". ДА ТЯ НЕ Е ЛЕСНА ЗАРАДИ ВАС НЕДОНОСЕНИ ИЗЧАДИЯ ТАКИВА. Шот тъпите Близ са решили да направят първия експанжън, скоро ще дойде деня на зерга, а когато и протоса излезне със свой експанжън ВСИЧКИ ЩЕ ви боли.


bonus pic

2 коментара: